Amazonas

Verdens største regnskov Amazonas er en fantastisk oplevelse. Den er uden lige. 10 % af verdens dyrearter lever i dette tropiske paradis sammen med 2,7 mio. oprindelige folk. I Amazonas kan du opleve fantastisk natur og de uforglemmelige lyserøde delfiner.

Fernando de Noronha

Vidunderligt naturreservat på to fantastiske øer i Atlanterhavet. Fernando byder på storslået natur til lands og til vands. Øerne er fredet, og der tillades kun et begrænset antal gæster per dag, hvilket giver fredelige og rolige omgivelser. Svøm eller dyk med havskildpadder.

Iguazu vandfald

På grænsen mellem Argentina og Brasilien ligger det 2,7 km lange og 82 meter høje utrolig flotte vandfald, Cataratas do Iguaçu. 270 forskellige vandfald udgør Iguazú vandfaldet. Den argentinske side er vild og voldsomt, mens den brasilianske side er smuk.

Karneval

Karnevalet i Brasilien er en kæmpe oplevelse. Det er brasilianernes fest, og det bliver ikke mere autentisk end det. Musikken, dansene, dragterne, mad og stemningen er så brasiliansk, som noget kan være. Om du er til store parader eller optog i gaderne. Karnevalet har det hele.

Pantanal

Pantanal er verdens største vådområde, et fladt landskab med let skrånende og bugtende floder. Her er fantastisk natur og udsigter. Der bor helt utrolige dyr i Pantanal – tukaner, jaguar, mankeulv, hyacintara papegøjen, kapivar gnaveren og jabirustorken.