Kontakt os på

+45 6110 0010

Hvem er vi?

Læs mere nedenfor

Kontakt os gerne - vi hjælper gerne med at finde din næste ferie

Vil du gerne opleve noget nyt?

Vil du bare gerne have den bedste ferie, uden besværet med at finde det rigtige hotel i et fremmet land?

Vi sidder klar til at give dig den bedste rådgivning, så du får den helt rigtige ferie, det helt rigtige sted.

Hvis du er tvivl om, hvor du skal hen, og hvad Brasilien kan byde på, så tøv ikke med at kontakte os via besked (nedenfor), mail (info@enjoy-brasil.dk) eller telefon (+45 6110 0010). Jo mere du skriver om dine ønsker, jo bedre kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte ferie.

Uanset hvad vender vi tilbage med gode forslag, som selvfølgelig er uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os på telefon +45 6110 0010, mail info@enjoy-brasil.dk eller udfyld kontaktboksen nedenfor

Har du spørgsmål eller andet, kan du skrive til os her:

  Hvem er vi?

  Vi er vilde med at rejse!

  Denne rejselyst førte en dag til Brasilien. Et møde som ledte til en forelskelse i dette storslåede land. Brasilien er næsten lige så stort som USA. Der er længere fra nord til syd end fra København til Barcelona.

  Det rummer så vidunderlige ting som den majestætiske Amazonas regnskov. Steder som Fernando de Noronha, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side både til lands og til vands. Storbyer som Rio de Janeiro og Natal, hvor byens muligheder perfekt harmonere med fantastiske strande. Befolkningen er så livsglade, at deres fastelavn (karneval) er blevet verdensberømt og tager 6 dage.

  Brasilien er autentisk helt ud til fingerspidserne. Lige noget for folk som elsker at rejse. Kontakt os gerne, hvis du tror, vi oversælger Brasilien.

  Denne forelskelse førte til tanke om, at det skulle andre da også opleve, i stedet for endnu en tur til et overfyldt hotel bygget af store internationale koncerner langt ud på landet i Thailand.

  100% dansk selskab

  Vi er specialiseret i rejser til Brasilien. Med mange års erfaring med Brasilien og ansatte, som taler flydende portugisisk, kan du trygt overlade ansvaret for booking af hotellet til din næste ferie til os.

  Flybilletterne må du desværre selv bestille. Du kan finde gode muligheder her, og du kan læse om, hvordan du finder gode billetter her. Ønsker du hjælp med transport fra og til lufthavnen i Brasilien, kan du finde vores samarbejdspartnere her.

  Alle hotellerne har gode vurderinger af deres kunder, og vi har besøgt og set alle sammen. Tror os når vi siger, at der var mange, som vi ikke valgte ikke at tilbyde. Det er altså det bedste udvalg i forskellige klasser og typer, vi tilbyder.

  Du kommer i første række, og for os handler det om at give dig god service og den perfekte ferie. Vi vil nemlig, at du også skal forelske dig i vidunderlige Brasilien.

  Kontakt os:

  Enjoy Brasil ApS
  Store Kongensgade 85, 3
  1264 København K

  Tlf.: +45 6110 0010

  Mail: info@enjoy-brasil.dk

  (fremmøde kun efter aftale)

  Her er vores CVR nummer:

  41242647

  Læs det med småt, skrevet med normal størrelse og sprog