Hyggeligt strandliv – Canoa Quebrada

Canoa Quebrada er en lille by tæt ved en fantastisk strand. Den har alt, hvad strandhjertet begærer. Gode bademuligheder med varmt vand, vind til surfing og paragliding, fantastisk natur og en hyggelig gågade med restauranter, hvor de lokale spiller ægte brasiliansk musik.

Roligt strandliv og hyggelig by

Canoa Quebrada ligger syd for storbyen Fortaleza. Her ligger mange fine strande. Mange af disse har også fine sandklitter. De har dog ikke det, som gør Canoa helt speciel – stemningen i byen.

Når du når det røde farvede, forblæste eventyrland i Canoa Quebrada, har kysten genvundet sit naturligt majestætiske udseende.

En gang en lille landsby afskåret fra verden af ​​dens enorme lyserøde sandklitter og elskede af tidlige hippie rejsende. I dag har Canoa udviklet sig til et mere familieorienteret strandsted, hvilket har gjort det til en favorit destination for dagsudflugter for lokale fra Fortaleza, som ønsker at nyde livet.

Med de uklare, eroderende sandklipper og den store klitudvidelse giver Canoa stadig den elementære, anden verdensfølelse, som den er berømt for.

Canoa Quebrada

Canoa byder på en lille utrolig hyggelig by tæt ved en fantastisk strand. En strand med alt, hvad hjertet begærer, så langt øjet rækker – blødt sand med stille og varmt vand som giver gode bademuligheder, vind til surfing og paragliding

Rundt om Canoa er alle tiders muligheder for at opleve fantastisk natur.

Selve byen byder på en hyggelig gågade med gode restauranter med mad fra hele verden, om det er en lækker italiensk pizza, kæmperejer på den portugisiske resturant, argentinsk bøfhus eller lokal brasiliansk mad.

I weekenden mødes den lokale sambagruppe på en bar på hovedgaden og øver deres brasilianske rytmer, mens folk danser i gaden.

Her er alle muligheder for at slappe af og nyde livet – på stranden eller hotellet – samtidigt med, at I kan opleve fantastisk natur og kultur.

Pousada do Toby
Canoa Quebrada Brasilien

Besøg Søren - en hyggelig og rar dansker har slået sig ned med den bedste udsigt udover atlanterhavet, som man kan forestille sig, og så lige ved siden af den hyggelig by Canoa Quebrada.

Il Nuraghe
Canoa Quebrada Brasilien

Fint hotel med en dejlig 36 m udendørs pool og gode værelser meget tæt på byen.

Residenza Canoa
Canoa Quebrada Brasilien

Hyggeligt og roligt hotel ejet af et ældre italiensk ægtepar. Meget tæt på stranden og i gå afstand fra byen.