Oplev autentiske Brasilien

Det er ikke uden grund, at brasilianerne altid vågner glade. På en rejse til Brasilien får du oplevelser i alle afskygninger, lige fra charmerende byer, vidunderlige bygningsværker, en utrolig varieret natur og ikke mindst en utrolig livsglæde.

Vi elsker at rejse, særligt i Brasilien

I Brasilien kan du tage på badeferie ved kysten, på storbyferie, du kan bo i de bølgende, grønne landskaber, i Amazonas eller blandt dramatiske bjerge; mulighederne er nærmest uendelige. Og så skal det heller ikke gå ubemærket hen, at brasilianer er et af de mest gæstfri folkefærd i verden. De er stolte af deres land, og de elsker at vise det frem! Og så er der jo varmen og deres kærlighed til grillen. At rejse i Brasilien er i sandhed en storslået oplevelse.

Hvor skal du starte?

De mest kendte byer er Rio de Janeiro og Sao Paulo, som hver især har sine særkender. Det er metropoler med de muligheder, som gigantbyer giver. Der er muligheder for alle verdens fantastiske oplevelser, ligesom dem andre storbyer i Europa og USA byder på med Michelin-stjernet mad på menuen.

Amazonas regnskov er unik i verden og så sandelig et besøg hver for alle, som ikke er bange for lidt regn. 10 % af alle jordens arter lever i Amazonas, hvilket giver mulighed for nogle helt enestående naturoplevelser.

Der er dog også de lidt mere ukendte regioner, set med danske øjne, som for eksempel det nordøstlige område. Hvis du vil opleve det autentiske Brasilien, kan dette område virkelig anbefales. Det er derfor, at vi har valgt at udbyde rejser netop til det nordøstlige område. Området er tæt på ækvator, hvorfor der altid er varmt. Det er her at portugiserne gik i land for snart 600 år siden. Den historie kan man stadigvæk opleve og se, bl.a. startede karnevalet her. Området er præget af, at det er tættere på de oprindelige folk i Amazonas, end de er i syden, hvor det hele er mere europæisk, også vejret.

Selvom området har sine udfordringer, er det dejlig rart og med masser af muligheder, også for shopping og underholdning.

Uanset hvor i Brasilien turen går hen, vil du uden tvivl få en ferie ud over det sædvanlige.

Læs mere:

Dejlige hoteller i Brasilien