Enjoy BrasilEnjoy Brasil
Glemt password?

Domus Villas de Luxo

Domus Villas er en stor tropisk oase med 19 luksus villaer. En oase med haver, broer, kokosnød palmer og en frodig, snoet pool, som løber som en 300 meter lang flod mellem villaerne.

De 19 luksusboliger hos Domus Villas de Luxo er designet og dekoreret delikat for at give dig privilegiet af at bo i et smukt strandhus.

Domus Villas liggende i det finere område af Pipa lidt uden for den travleste del af byen. Der er direkte adgang til udsigtspunktet “chapadão”. Det er et syn, som imponerer og fortryller alle med dens skønhed og panoramaudsigt over Atlanterhavet. Få minutters gang ligger “Praia do Amor” (kærlighedsstranden).

Den charmerende landsby Pipa ligger kun 900 m væk. Den byder på mange muligheder inden for festligheder, restauranter og butikker. En reel overflod af farver, kunsthåndværk og ejendommelig stil, der gør Pipa til et andet sted, der er i stand til at gøre dine dage her til en unik oplevelse.

Villaerne i Domus Villas er udstyret som et hjem med stue, soveværelse, badeværelse og fuldt køkken. Der serveres ikke morgenmad, men det kan tilkøbes ekstra, hvis I en morgen ikke selv ønsker at lave det i køkkenet.

God fornøjelse og sig gerne god dag til direktøren, Fernanda. Hun har boet en del år i Norge og sætter pris på at holde sit norske vedlige.

Villaerne

Alle villaerne har udsigt over den tropiske have og poolen. Den 300 meter lange pool snor sig som en flod gennem Domus Villas. Det gør det muligt, at opleve det som om alle villaerne har deres egen private pool.

Derudover har de alle balkon med hængekøje og lounger, integreret stue og spisestue, 1 eller 2 suiter med super king size seng, aircondition, minibar, TV, WiFi, badeværelse med 2 vaske, hårtørrer og fuldt køkken.

Børn

Et barn max 5 år kan bo med forældrene for 100 kr. ekstra pr. nat. Ældre børn tæller som voksne.

Check-ind / -ud

Kl. 14:00 / 12:00

Lufthavn

Lufthavnen (NAT) ligger 100 km fra hotellet

Kæledyr

Almindelig kæledyr er velkomne for 50 kr. ekstra pr. dag. Skriv antal og slags kæledyr, hvis hund gerne også race, under bestilling.

Ledige værelser

Faciliteter

  • 24-timers reception
  • Aircondition
  • Jacuzzi/badekar
  • Kæledyr
  • Køleskab/minibar
  • Parkering
  • Pool
  • TV
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Avenida Baia Dos Golfinhos 1751, Pipa, Rio Grande do Norte, Brasilien

Her kan du også bo

Error: Contact form not found.